MEEWERKEN

KLEIN GEBAAR, GROOT VERSCHIL: BE67 0017 7013 2687 •

info@solidarityforall.be

MEEWERKEN DONEREN

 

Je kan op verschillende manieren vluchtelingen, mensen zonder huisvesting,

mensen in armoede en daardoor de samenleving en dus jezelf vooruit helpen.

Het sleutelwoord is solidariteit en die is niet duur, ze vergt niet veel energie of tijd.

• SPULLEN DONEREN •

 

Heb je spullen in je kleerkast, op zolder, in de kelder die je niet gebruikt? Zoals winterjassen, dikke truien, schoenen, mutsen en sjaals. Maar ook tenten, slaapzakken en stevige rugzakken waar ze hun spullen in bij- en drooghouden.

 

Want het is alweer winter en mensen die buiten leven en vluchtelingen die onderweg zijn of vastzitten in kampen, hebben aan één ding onmiddellijke nood: bescherming tegen het klimaat.

 

Dat hoeft niet nieuw maar wel in goede staat. Als het de regen en sneeuw tegenhoudt en warme bijhoudt, is het bruikbaar.

 

Heb je niet dadelijk iets dat je kwijt kan, maar wil je bijdragen voor de brandstof, voor ondergoed en hygiënische pakketen (die we liever nieuw geven) of voor heroplaadbare zaklampen?

 

DOE EEN KLEINE STORTING: BE67 0017 7013 2687

• VRIJWILLIGER WORDEN •

 

Meewerken kan voor een uurtje, een halve dag of langer. Zoals het je past. Heel onze organisatie draait op vrijwilligers. Niemand wordt betaald voor haar werk. Maar je wordt wel beloond: met vriendschap, solidariteit, gezelschap, humor en plezier.

We werken graag samen en runnen zo heel de organisatie: secretariaat, communicatie, fondsenwerving, transport, zoeken naar gebouwen en die onderhouden.

 

En natuurlijk: spullen ophalen en leveren, soms tot in Duinkerke maar vaker dichter bij. En we organiseren allerlei activiteiten voor vluchtelingen en mensen zonder vaste verblijfplaats of mensen in armoede: verwendagen, feestjes, we koken soep of een volle maaltijd. En we amuseren ons ook graag.

 

We hebben kernen aan de kust, in Antwerpen, in Brasschaat, Ekeren, Limburg en Leuven. Of je kan er zelf een opstarten.

 

spullen doneren >

vrijwilliger zijn >

dringende gevallen of pers:

0486 499 453

Follow Us

mail de webmaster:

info@solidarityforall.be

 

copyleft: alles op deze website mag worden overgenomen voor niet-commerciële doelen en op voorwaarde van bronvermelding.